Okategoriserade

Chinese online winkels

Chinese online winkel websites zijn aantrekkelijk voor shoppers van over de hele wereld voor een grote variëteit en constant bijgewerkte productlijst. De kosten van verzending in China zijn erg goedkoop. Zelfs producten met een prijs van een euro worden verzonden en geleverd voor slechts een euro. Meestal wordt de gratis verzendmethode aangeboden en worden de verzendkosten al berekend in de prijs van het product. Daarom worden de aankopen uit China overal ter wereld kosteloos geleverd.

Hieronder vind je een lijst van mijn favoriete en goedkope Chinese online winkels. Niet onbelangrijk om te vermelden: je hoeft geen Chinees te kunnen, alle sites zijn in het Engels!

Aliexpress

Gelanceerd in 2010, AliExpress.com is een online retail-service bestaande uit kleine bedrijven in China en elders, die producten aanbieden aan internationale online kopers. Het is eigendom van Alibaba. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hangzhou.

LightintheBox

LightInTheBox Holding Co., Ltd. is een internationaal online retail-bedrijf dat producten levert aan klanten in meer dan 200 landen. Het hoofdkantoor is gelegen in Bejing.

DealsMachine

DealsMachine is een toonaangevende en wereldwijde online groothandel die de allernieuwste consumentenelektronica, telefoons, Apple-accessoires, tablets, mode en items voor het interieur levert. Met duizenden productlijnen en maximale keuze tegen de laagste prijzen kun je hier urenlang winkelen of rondkijken.

Banggood

Bij Banggood vind je elektronische apparaten, speelgoed, koptelefoons en nog zoveel meer aan zeer goede prijzen. Het aanbod bij Banggood bestaat uit meer dan honderdduizend producten om uit te kiezen. Allemaal van topmerken en minder bekende merken, maar van zeer goede kwaliteit.

Waarom Chinese online winkels bezoeken?

De afstand lijkt je misschien tegen te houden, maar in het online winkelen bestaat er geen afstand. Enkel de prijs en kwaliteit van het item dat je wil kopen, is van belang! Via Chinese online winkels kun je als klant meestal goede koopjes doen als je een kortingsproduct koopt of iets koopt tijdens een uitverkoop. Maar ook andere items kunnen in China veel goedkoper zijn dan bij ons! Bovendien bieden heel wat van de online shopping websites uit China een goede korting voor klanten die in grote hoeveelheid aankopen. Deze blog is gevuld met informatie over online winkelen en omdat online winkelen in de lucht zit, wordt ook Chinees winkelen steeds populairder. Natuurlijk is het grootste nadeel de verzendingstijd van de pakketten, vooral tijdens de vakantie. Maar soms duurt het slechts een paar dagen voordat het bestelde product bij je thuis wordt afgeleverd.