Okategoriserade

Goedkoop online winkelen

Voordat je nog iets online koopt, lees eerst dit blog artikel. Online kopen kan vele goedkoper dan de voordelen die het vandaag al biedt. Simpelweg door enkele eenvoudige tips te volgen. Hier zijn ze:

Prijsvergelijkingswebsites

Ook wel vergelijkingszoekmachines genoemd, zijn essentieel om de beste deals op het web te krijgen, vooral als u geen tijd hebt om kortingsbonnen te zoeken of op deals te wachten. Waarom meer dan 10 verschillende winkels bezoeken als je al hun prijzen op één pagina kunt krijgen? Google Shopping is een voorbeeld van wat Google het beste doet: gegevens van over het web verzamelen en deze aan jou presenteren op een manier die zuiver, duidelijk en bruikbaar is. En het beste van alles is dat de prijsvergelijkingsfunctie deel uitmaakt van de zoekmachine zelf. Andere vergelijkingszoekmachines zijn: Pronto, Yahoo! Shopping, Nextag, BizRate, Shopbot en PriceRunner.

Prijsvergelijkingswebsites zijn echt nuttig, maar ze zijn slechts een onderdeel van online geld besparen. Onderstaande tips voor slimme verzending en geniale geld besparende trucs helpen je bijvoorbeeld nog meer te besparen:

  • Laat luxe geen routine uitgave worden!
  • Denk bij het online winkelen op jaarbasis!
  • Koop geen items vlak voor de release of tijdens de release! Hetzelfde item is een stuk goedkoper na enkele maanden of een jaar.
  • Er is een reden waarom DIY trendy is. Leer dingen zelf maken en herstellen! Nieuwe dingen leren is een geweldige manier om geld te besparen, maar leidt ook tot een diep gevoel van voldoening en maakt je tot een interessanter persoon.
  • Leer tweedehands kennen en probeer jezelf aan te leren om te winkelen naar tweedehands items.

Goedkope winkels

Onder de Chinese online winkels vind je heel wat goedkope winkels voor kleding, schoenen, DIY, enz. Maar nog altijd zit je met de verzendkosten. Volgende winkels zijn dichter bij huis en hebben gratis verzending of een zeer lage verzendingskost met regelmatig kortingen of andere promoties en diensten:

Brantano

Een winkel met een ruime keuze aan schoenen voor dames, heren en kinderen. De verzending bij Brantano is gratis. Daarnaast kun je een paar schoenen reserveren in een van de Brantano winkels om deze vervolgens te gaan passen. Brantano geeft ook regelmatig kortingen!

Tesco

Het ligt wat moeilijk om hier voedingswaren te bestellen, maar Tesco levert wel internationaal goedkope kledij aan iedereen die dat wenst. De lage verzendingskost maakt het superaantrekkelijk om het online aanbod van deze winkelgigant te bekijken.

M&M Direct

M&M Direct heeft een breed assortiment goedkope heren-, dames- en kinderkleding, schoenen en accessoires van topmerken tegen gereduceerde prijzen. Hier bespaar je elke dag van het jaar geld met online te winkelen!