Okategoriserade

De beste online winkels

Je kunt uiteraard internationaal winkelen via het internet, maar kiezen voor een Europese site om te winkelen kan een budgetvriendelijkere ervaring zijn. Het is dus de moeite waard om eens een kijkje te nemen in een aantal fantastische online winkels in Europa. Wonen in Europa en een artikel bestellen van een site die in Europa is gevestigd of een filiaal of een partner heeft in Europa, kan een behoorlijk bedrag besparen dat je anders aan verzendkosten en belastingen zou moeten uitgeven. Voor degenen die buiten de EU wonen, heeft online shoppen het voordeel dat ze de btw niet hoeven te betalen. Laten we dus de lijst met enkele van mijn meest economisch vriendelijke, fantastische online winkels in Europa eens bekijken:

1.Missguided

Dit beroemde merk heeft zijn netwerk van partners over de hele wereld, dus zodra je op de knop ‘online winkel’ klikt, wordt je gevraagd om eerst je land te kiezen. Het nadeel van deze site is dat je niet kunt winkelen als je land niet op hun lijst staat. Een verzending van Missguided kost tussen 10 en 30 euro.

2. ASOS.com

De grootste verzameling van alle merkartikelen die je maar kunt wensen, geweldige aanbiedingen en gratis verzending overal ter wereld! Ze noemen het niet voor niets de beste Europese online winkel! Ik hou van Asos en ik begrijp gewoon niet waarom al die standaardmaten zo snel verkocht zijn! Waarom vullen ze hun voorraad niet wat sneller aan? Het is zo, zo, zo oneerlijk omdat ik al heel lang iets wil bestellen, en maat S is nergens te bekennen!

3. Dress for less

Dit winkelparadijs is gevestigd in Duitsland, dus als je in een van de EU-lidstaten woont, zijn geen invoerrechten van toepassing. Je moet wel de btw betalen, maar deze is wel inbegrepen in de prijs, dus je moet je alleen zorgen te maken over de verzendkosten. De site berekent alles voordat je een aankoop effectief plaatst, wat helemaal cool is omdat je niet voor een verrassingen komt te staan.

4. Showpo

Showpo is een online winkel voor dames met verzending naar meer dan 45 landen wereldwijd. Door een kleine winkelruimte te gebruiken en te profiteren van sociale media, heeft Showpo nu een opvolging van meer dan 1,6 miljoen leden. Showpo’s visie is online vrouwelijke mode aanbieden zoals bijvoorbeeld online vintage kleding kopen, met de nieuwste modetrends en accessoires tegen betaalbare prijzen.