Okategoriserade

Beste onlineveilingsites

Als je op zoek bent naar een goede deal, vind je er ongetwijfeld eentje op onlineveilingsites. Auto’s, sieraden, kleding, boeken, huizen en onroerend goed zijn allemaal verkrijgbaar aan spotprijzen op deze bieding sites met hun verbazingwekkende variëteit en keuze. Verzamelaars van bijvoorbeeld Star Wars of Disney, zullen deze websites ook op prijs stellen, want regelmatig bezoeken is een geweldige manier om je verzameling te vergroten zonder je spaarrekening te moeten plunderen. Hieronder mijn lijstje van de beste onlineveilingsites:

1. Ebay

De site waar de wereld gaat winkelen. EBay is een van de oudste veilingsites online en biedt een enorm scala aan veilingitems, van diamanten tot gebruikte kleding tot onroerend goed. Kopers kunnen direct bieden of kopen. Er lijkt niets te zijn wat je niet kunt vinden op deze site.

2. Listia

In plaats van contant bieden, biedt Listia credits aan gebruikers en zijn de items technisch gezien allemaal gratis. Listia-gebruikers geven een lijst met dingen die ze niet meer willen, en andere Listia-gebruikers bieden erop met credits die ze verdienen door vrienden te verwijzen of hun eigen dingen te verkopen. De gebruiker met de meeste credits wint het item.

3. GovDeals

GovDeals is het officiële portaal voor overheidsveilingen, variërend van onroerend goed tot auto’s. De categorieën van de site omvatten overtollige en geconfisqueerde items van verschillende overheidsinstanties. De regels en voorschriften zijn afhankelijk van het deelnemende bureau. De deals zijn geweldig, maar zorg ervoor dat je eerst informatie inwint over het verpakken en verzenden van een artikel voordat je jouw bod plaatst, omdat de meeste verkopers niet verzenden, verpakken of palletiseren. Vaak moet je het zelf gaan halen.

4. Ubid

UBid biedt resterende voorraad aan van merknamen zoals Sony en Dell. Je kunt hier vaak een hele goede deal vinden. UBid heeft nieuwe, overstock, close out en gehercertificeerde producten in meer dan 25 categorieën, waaronder elektronica, sieraden en sportmemorabilia. Ook reisaanbiedingen zijn beschikbaar in 10 landen.

5. ShopGoodWill

GoodWill is een non-profitorganisatie die winkels beheert om geld in te zamelen voor mensen met een fysieke beperking. De online veilingsite, ShopGoodwill, is een samenwerkingsverband van GoodWill-winkels verspreid over de Verenigde Staten en biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan allerhande producten, van camera’s, juwelen, kleding, gereedschappen tot sportuitrusting en nog zoveel meer.

De eerste Maandag na Thanksgiving mag je cyber Maandag niet vergeten. Over cyber Maandag kan veel gezegd worden, maar het belangrijkste dat je moet weten is dat dit de grootste online winkeldag van het jaar is. Een dag met de allerbeste en duizelingwekkende deals!